BHS Hungary Kft. - 1038 Budapest, Észak u. 16.
Tel.: +36 30 222 1038  -  Fax: +36 1 247 5234
e-mail: info@babair.hu - www.bhsheli.com
Magyarul In English Deutch
Navigáció Navigáció
Cégtörténet

Cégünk elődjét, a - BabAir Bt-t - az 1999-es évben hoztuk létre. Főbb tevékenységeink közé akkoriban elsősorban a légi járművek földi kiszolgálása és a helikopteres sétarepültetés tartozott.

Az évek múlásával érdeklődési körünk, tudásunk és lehetőségeink szélesítésével párhuzamosan szolgáltatásaink sora is bővült: egyre nagyobb igényt fedeztünk fel a távvezeték ellenőrzésre és a légi felvételek és filmek készítésére is.

Helikopterünk

2006-ban megvásároltuk első saját tulajdonú Robinson R-44-es típusú helikopterünket, s létrehoztuk a BHS Hungary Kft.-t.

Az NKH Légügyi Igazgatóság 2007-ben történő auditját követően tevékenységi körünket üzemeltetői jogkörrel bővítettük. Ekkortól már nemcsak saját tulajdonunkban lévő, hanem megbízóink gépeit is mi magunk üzemeltetjük!

Majd’ 10 éves repülés terén szerzett tapasztalatunkkal és tudásunkkal a hátunk mögött, a Centro-Plane Kft-vel közösen ma már lehetőséget biztosítunk magán helikopteres pilótaképzésre is!

Elsődleges célunk a mai napig nem változott: a helikopteres repülést szeretnénk népszerűsíteni hazánkban. Nemcsak azokat igyekszünk vágyaikhoz közelebb kerülni, akik hivatásuknak kívánják választani a légijármű vezetést, hanem azoknak is örömmel áruljuk el a helikopterezés csínját-bínját, akik hobbi szinten repkednének.

Önt is várja sok szeretettel a Budaörsi Repülőtéren:

a BHS Heli csapata

BHS Helicopter - Főoldal BHS Helicopter - Sétarepülés és túrák BHS Helicopter - Heli Taxi BHS Helicopter - Légi felvételek BHS Helicopter - Légi reklám BHS Helicopter - Pilótaképzés BHS Helicopter - Rendezvenyek BHS Helicopter - Cégtörténet BHS Helicopter - Ajánlatkérés BHS Helicopter - Partnereink BHS Helicopter - Galéria BHS Helicopter - Gyakori kérdések és válaszok BHS Helicopter - Élményrepülési utalvány